plugg på ingång.

Nu ska jag gå ner och äta nått och sen ska jag plugga OCH kolla på film. ohyes, pluggdag idag eller aa imorgon. men jag börjar nu/snart.

det här har jag som jag ska göra;
♣ biologi, skriva om typ CP, ADHD, dyselexi och lite mer.
♣ Matte, ligger väldans långt efter
♣ Historia, skriva om den Franska revolutionen
♣ Spanska, skriva om Bolivia på spanska
♣ läsa två böcker, ena snart klar

hey hoe, now i go.


mesta delen av veckan .

okej, skitsamma. är så jävla trött på alla utseendefixerade små fjortisar! ingen är perfekt.. Jag vet hur jag ser ut, då behöver väl ingen annan påpeka det? särskilt inte när man inte skriver vem man är, så jävla fegt.

sammanfattning av veckan;

Tisdag; Var jag med Lukas & Linnea. vi käkade på snabbt&gott sen så drog vi till Andreas Granlöf för Lukas ville träffa honom. vi gick runt lite och var på hammarvallen och tråka. sen så mötte vi Lizzie och så :) Lukas åkte hem sen på kvällen och då kollade jag och Linnea på One Tree Hill. möss ! :)

Onsdag; Åkte jag, linnea, lillowah och hannah till huvudstaden och shoppade. Jag köpte kinaskor, leggins, örhängen (som gick sönder innan vi hann hem), jacka (som gick sönder när jag provade den hemma), tygskor, mascara, nagelfil. tror att det var allt. skulle köpt ett par jeans från cheap monday men jag gjorde aldrig det, orkade inte gå tillbaka och jag glömde så nu är jag väldans ångerfull. På centralen blev det som vanligt Mocha Frapino, möms.

Torsdag; Åkte jag med Linnea till Örebro och badade i Gustavsvik äventyrsbad. åkte dit förra året också, har blivit en liten tradition. som med Jämtland och andra saker (; det var jättekul där även fast jag fick mens, så jäkla typiskt!
När vi kom hem till Linnea så packade jag i ordning alla saker och sen så hämtade pappa upp mig och så hämtade vi upp Lukas på vägen hem. Både han & jag var ganska trötta. så vi började kolla på nån jättedålig film men sov istället,.

Fredag; var jag, lukas, steffi och kevin i flens badhus. fast det var bara Steffi och Kevin som badade. men vi fick lov att passa de för pappa var på möte. Efter vi badat så käka vi pizza och sen hem och sov .. sen så vaknade vi (? vet inte om han sov, men jag gjorde det) av att Kevin sa att hans pappa köm. jag somnade om sov i några timmar. och sen dess har jag haft för jävla tråkigt.

image119

 

RSS 2.0