when you can live forever, what do you live for?

precis hemkommen och vad hittar man i brevlådan, jo twilight. lycka lycka lycka.


didn't i see you crying?

jag försöker bara stå ut vardagen för tillfället. mitt 'inre samtal' går i negativa nyanser just nu. fyhelveteförvardagslivetiflen.poo on you

kommande helg.
padres birthday, final four, plugg, och godis.
wanna join?


fittuppsatsjävel

åh.jävla. helvetes. skit. min förbättring på uppsatsen som jag satt i fem timmar och gjorde är borta. jag vet fan inte vad jag ska göra. hinner inte göra om allt det! åhhhh. fyfan. jag hatar den här veckan redan,  allt går åt helvete.

i'm beginning to see the light .

en väldigt effektiv dag idag. jag var jätteduktig i skolan och fick massor gjort, och så har jag varit på en liten joggingtur och hjälpt padre med rensning inför flytten. Ooch nu ska jag plugga. matte och historia.And the sky’s the same as your own, do you think of me?

hej på er.
tidig morgon idag igen och iväg på träningsmatch. vinst! när jag kom hem blev det plugg och sedan drunknade jag i den bästa boken som skrivits.

sophia - nerina pallot
lyssna på låten. jag älskar den. 
och vad tycker du linn? :)

gårdagen kan vi inte få tillbaka, men morgondagen är vår att vinna eller förlora.

vaknade halv åtta idag. har spelat guitarhero i några timmar, läst massa bloggar, lyssnat på nostalgimusik och kollat på gamla bilder i gamla böcker.

är helt själv. och jag njuter.chocktillstånd

mamma fick panik, kevin fick panik, steffi gick in och kollade på tv och jag sprang runt som en jävla idiot och försökte släcka elden. det sved som fan i ögonen, lungorna värkte av all rök och jag ville bara gråta.
uppdrag: släcka elden.
redskap: en jävla hink.

pinsamt att träffa brandmännen, när jag var på brandstationen för några dagar sen..


all i want is you, would you stay with me

fredag och en helg att se fram emot. solen skiner och jag är lycklig. ska få en del pluggande gjort idag tänkte jag. slutspurten nu. ska bli så skönt när allt är över. sommarlov låter underbart i mina öron.


all i want is you - Barry Louis Polisar

it's easy, all you need is love .

imorgon är det the beatles. *happyface*the beatles - help the beatles - she loves you the beatles - cant buy me love the beatles - let it be the beatles - all you need is love

nu du kärring får du ta och dämpa dig, jag orkar inte höra på ditt tjöt .

hej på er.
kom hem lite tidigare idag som alla andra torsdagar.  jag har mtv:at, pluggat och fixat med bloggen, som ni kanske ser?speaking words of wisdom

lång onsdag blev det,  men med mer saker i ryggsäcken efteråt. brandthings, nytt skott, 250 kr på intersport, och så är jag reserv på enskilda också.

Nu: m a t t e.robert pattinson. my favorite.


it's a little to late, and that is gonna be your homework for tomorrow .

hej på er!
första skoldagen, allt flöt på. och det var kul på matten och fysiken. vad har hänt med mig? mina annars hatämnen. pluggis-jossan i farten!röd och glad, kexchoklad :*

.

idag ska vi åka hem, till bettna.
igår var jag och emma och sökte lite jobb på olika ställen och idag har jag skickat iväg en del mail till jobb. så nu är det bara hoppas på något svar.

juste, min dator ska lämnas in så upd blir dålig.

årets första dopp för kevin tony lundin .

solsken hela dagen lång. jag har bränt mig. jag vill inte åka hem. det är så underbart här i must say. sommaren kommer bli så bra! kevin och steffi tog sitt första dopp i år och jag var väldigt nära.långfredag

hittils den här dagen har jag hunnit att kolla på törnrosa, sprungit 3km med kevin, solat och  badat. vi ska snarre åka in till nyköping och kolla när madde spelar match.


ssnygging alexx .


skärtorsdag .

1.pörnö är här. vi tänkte nog ganska lika i morse.
2.kevin- "jag ska rädda er, tofflor!"
3.william by the big three.
4.påskkärringar.
no one sleeps when i'm awake .

nyköping med madde som gällde idag. export på skorna. import på peace-halsbandet nedan.


the sounds - no one sleeps when i'm awake


jag tänker för mycket på dig .

jag har en ny käresta. disneychannel. vi älskar varandra och har tillbringat nästan hela dagen med varandra.

all day long i think of things but nothing seems to satisfy .

paranoid - black sabbath
heart of glass - blondie
.

helgen. basketläger, träningsvärk, guacamole, góa tjejer, tages kåta blick, årets första glass, solning, lasagne, hannahs sexsnack, löpning i spöregn, promenad i solen, osv..


I lost myself in us .

fredag! har haft the beatles och rotaryrep idag only.
nu är jag hemma och käkar tacos med extra mycket guacamole, andra dagen på rad de blir tacos, och imorgon kväll blir det också tacos. jag klagar i n t e.

ska snart iväg till skolan igen. har två konserter, sen får jag komma hem och sova. gud va jag längtar. den här tröttheten tar kol på mig. har inte kommit riktigt rätt i sovprocessen sen klockan ställdes om.

det stora samtalsämnet just nu då? vädret. solen. värmen.
att lämna tillbaka eller inte?

jag har tänkt mycket på de här skorna, och idag köpte jag dem. M e n de är så jäklans obekväma, så jag funderar på att lämna tillbaka dem. nåväl, tur att jag har 10 dagar att tänka på det. nu blir det the city och the bed.

nyköpings enskilda gymnasium.

hej på er.
var ju på enskilda idag och det var muy bien. först hade de disikering av lammhjärta, njure, lever lungor. äckligt som tusan. sen matte, och sedan musik i tre timmar! jag och madde ägde på black sabbath - paranoid.

nu: tacos.
medan klockorna tickar, vi flyger fram som skrot genom rymden.

onsdag. jobbigaste dagen avklarad. nu är det bara en dag kvar sen är det påsklov. imorgon är jag ledig, för jag ska följa med madde till enskilda och kolla lite hur det är där. sen ska jag dela ut lite jobbansökningar också om jag hinner.
3 random stockholmsbilder.


RSS 2.0