bajs

livet är ganska härligt just nu, när skolan och sötmaförbudet dragit igång. man får lite mer ordning på livet. och skolan är så mycket roligare än förra året, schemat äger. igår hade vi jazz, engelska, scenisk produktion och sist streetdance, streeten var grymt jäklans kul! med bästa läraren! woho!
idag hade vi första sånglektionen och det var också så jäklans awesome, vi ska ha klassiskt i 7 veckor nu, med en äckligt bra lärare, som förövrigt är rösten i törnrosa, hihi. lite coolt. som ett litet extra plus på den här dagen blev det kyckling souvlaki från kolgrillen till middag(!). och hörrni, förvörigt så funderar jag på att sluta blogga. jag vet inte om det är min grej längre, bryr mig inte längre. återstår att se.

2039imorgon börjas det, schemat drar igång. och vi har ett pretty nice schema, ohyes.
kräftskivan igår blev galet rolig igår i allafall, och idag har vi bara slöat, käkat pizza, kollat på hide&seek, osvosv.

21

idag har jag jobbat, var typ två veckor sen sist, och det kändes inte bra att vara tillbaka. snart kommer några av mina favoriter till trosa för det är kräftskiva hos padre ikväll. vi hörs. pöss.

bajs (rubriken är för dig pau)

hello. igår åkte jag in till sthlm, träffade lite folk i tanto och käka pizza i regnet. sen drog jag och evelinan på vår första visning, sen bjöd hon mig på hyrfilm och bj's så söt som hon är och hem till hökarängen och sov i köket. idag var det första skoldagen, najs. dansa och träffa alla igen. najs. imorgon ska vi dansa, leka med ettor och genrepa. najs. pöss.


lajnly <3i lördags åkte jag till flen, träffade linnea en snabbis och sen vidare till lajnlys place. vi åkte och kollade på kolhusteaterns årliga sommarteater. Handligen var lite speciell och kanske inte den bästa, men dom som var med var ju bra. lovisa ÅbrinkarN var bäst såklart. hihi. sov hos linn, och igår var vi lata och sega, kollade på två filmer + disney channel och åt en varsin bj's, snackade bajs, låg på golvet osv. väldans trevligt må jag säga!
idag var meningen att jag skulle jobba, men förkylning och feber håller mig hemma. så det blir inget jobb imorgon heller. så jäklans typiskt. 

no onesitter och kollar gamla klipp från förra året på alla i klassen och läser allas bloggar. usch vad jag saknar er (!), men snart träffas vi. äntligen. det här kommer bli ett sjukt jävla år. pusspuss.

crete, xania, platanias

jag är hemma i trosa igen.
det kliar lite i kroppen, är redan lite rastlös. har redan kollat på andra resor.
men. vi har faktiskt haft en underbar vecka på kreta, jag och min evelina. allt gick som smort. det klaffade liksom. sol, bad, shopping, mat och party. det finns så mycket att berätta, men det får bli en annan gång. nu ska jag lägga mig i min efterlängtade säng i mitt (svala!) rum och läsa. om det vore ännu en kväll på kreta skulle vi varit påväg till eclipse nu för att dricka en god drink och dansa arslet av oss. nåväl. nästa år. nästa år. nästa år.

hej

kreta ar underbart! livet ar bra ibland,


gamla favoriterbefinner mig i estocolmo hos evelina. hon packar och jag sätter på gamla favoriter och ska snart laga mat. snabbisar och kyckling. ingen av oss har riktigt förstått vad vi gett oss in på. vi ska åka själva till creteee!! sick ju. jag är ju för fan typ 12 år. ojojoj. nej, men puss.

bajs

jobb igår och idag och imorgon. sen smällere/gällere. har köpt nödvändigheter idag för resan och nu ska jag städa, tvätta och packa. pöss.


andreas grega


Mellan hopp att förändra världen, och ett lopp utan något värde.
Mellan botten och stjärnorna, där va vi förenade.
Vi lockades av äventyret, utan karta, utan styre.
Som korken på vattenytan, där var vi förenade.


kanske bästa artisten från emmaboda. lite överraskande så där, jag visste att han var grym, men inte såå grym. det var grymt,det är grymt. helt enkelt. lyssna fur fak säjk.  grega-familjen ♥.


konstiga underbara människor

ett litet axplock från förrförra fredagen. det var kult. snart reunion hos guttis (?). nästnästa helg låter perfa. (?). hihi.

emmabodabilder


Eftersom jag inte hade med mig någon kamera till emmaboda, så har jag bara sugiga mobilbilder (som jag ska sätta in någon gång i år typ). men här är iallafall några taggade från fb. och grejen med att jag gapar på typ varenda vet jag inte. cool_tjej.hej

RSS 2.0